back to top
35.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

35.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Κόντρα για τη ροζ σημαία στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Νέα κόντρα για την ρόζ σημαία που αναρτήθηκε και κατέβηκε από το ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη. «Η κυβέρνηση δίνει έκφραση στις ψεκασμένες αντιλήψεις του κ. Νατσιού και κάποιων λίγων ακροδεξιών» σημείωσε από το ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Χρηστίδης, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Νίκης.

«Ο κ Χρηστίδης είναι ανιστόρητος. Να θυμίσω ότι η σημαία ήταν αναρτημένη στο προξενείο της Νέας Υόρκης. Δεν ήταν σε γκαλερί» απάντησε ο Δημήτρης Νατσιός, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι ψεκασμένοι όσοι υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας.

Για απόψεις ακραίας πατριδοκαπηλίας, που δεν έχουν καμία σχέση με το έθνος και την πατρίδα και είναι επικίνδυνες έκανε λόγο ο κ. Χρηστίδης, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι που θεωρούν ότι βγαίνουν καλικάτζαροι τα Χριστούγεννα είναι επικίνδυνοι για την δημοκρατία κα την κοινωνική συνοχή. «Το πρόβλημα όμως είναι της ΝΔ που αποδέχεται και γίνεται απολογήτρια αυτών των αντιλήψεων» είπε ο κ Χρηστίδης.

Επίθεση Χρηστίδη στην κυβέρνηση για την ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΕ

Επίσης, ο κ. Χρηστίδης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ότι θέλει να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας, με αφορμή την τροπολογία που θέτει εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ανάπλασης Α.Ε». τον Δήμαρχο Αθηναίων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ανήκουν στην πλειοψηφούσα παράταξη. «Έρχεστε με νυχτερινή τροπολογία και παίρνετε τις αρμοδιότητες από τον κ Δούκα με μια βασική σκέψη ότι όποιος δεν ανήκει στο γαλάζιο σύστημα εξουσίας δεν μπορεί να διοικεί» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι το ίδιο έκανε η κυβέρνηση και στο Αστεροσκοπείο .

Newsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα