back to top
29.5 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

29.5 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Αποβλήθηκε ο μαθητής που έκανε bullying στον 13χρονο στην Αγία Παρασκευή

Διαβάστε επίσης

Aποβλήθηκε διά παντός από το ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσε ο μαθητής – θύτης που έκανε άγριο bullying σε 13χρονο συμμαθητή του. Το παιδί που δέχθηκε την επίθεση, είναι ακόμη σοκαρισμένο και αγχωμένο, ενώ οι γονείς του συμμαθητή του, που συμμετείχε στην επίθεση, ενημέρωσαν ότι δεν θα πάει στο σχολείο γιατί έχει κορονοϊό.

Όσον αφορά την αποβολή του μαθητή – θύτη, το σχολείο ανέφερε μεταξύ άλλων σε επιστολή που απέστειλε στους γονείς ότι «από τη πρώτη στιγμή που μας γνωστοποιήθηκε το γεγονός, επικοινωνήσαμε με τις οικογένειες για να ενημερωθούμε σχετικά με αυτό. Ο αλληλοσεβασμός, η προάσπιση της αξιοπρέπειας των άλλων και η καλοσύνη αποτελούν τη βάση της λειτουργίας της σχολικής μας κοινότητας και αποτυπώνονται με σαφήνεια στον εσωτερικό κανονισμό και στις “Θέσεις του Σχολείου”. Οι μαθητές και οι μαθήτρεις που δεν σέβονται αυτές τις αρχές, δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

Η επίθεση στον 13χρονο πάντως ήταν σοκαριστική καθώς το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια. Οι ανήλικοι δράστες μάλιστα συνέχισαν να εκφοβίζουν το θύμα απειλώντας το με «νέες κυρώσεις». Οι γονείς του κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα μετά την επίθεση ενώ πριν επιτεθούν στον 13χρονο, οι 16χρονοι πέταξαν αβγά στο διαμέρισμα όπου διαμένει και βανδάλισαν το αυτοκίνητο των γονέων του.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα