back to top
34.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

34.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ληστεία και απόπειρα βιασμού 36χρονης στα Εξάρχεια – Συνελήφθη ο ένας δράστης

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη, το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, 20χρονος αλλοδαπός από την Σομαλία, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα βιασμού κατά συναυτουργία και απείθεια, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο συνεργός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο νεαροί από τη Σομαλία στις 29 Φεβρουαρίου διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή των Εξαρχείων.

Εκεί εντόπισαν την 36χρονη ένοικο που κοιμόταν και με την απειλή κατσαβιδιού την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους δώσει χρυσαφικά και χρήματα.

Στην συνέχεια, οι δύο δράστες αποπειράθηκαν να βιάσουν την 36χρονη ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια. Οι δράστες αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, τράπηκαν σε φυγή.

Η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Εξαρχείων και περιέγραψα τα όσα έζησε. Μετά από έρευνες η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα δύο άτομα και στις 10 Μαρτίου εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Δημήτρης Πέρρος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα