back to top
26.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

26.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου ΟΟΣΑ – Προσπάθησε να βιάσει επιβάτιδα

Διαβάστε επίσης

Με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού 53χρονης συνελήφθη, το περασμένο Σάββατο, ένας 52χρονος οδηγός λεωφορείου του ΟΟΣΑ στα Άνω Λιόσια, ο οποίος οδηγείται σήμερα στον ανακριτή .

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος οδηγός μόλις το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής του, στην οδό Ρόδων, δεν άνοιγε τις πόρτες και αποπειράθηκε να βιάσει την 53χρονη, μέσα στο όχημα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα. Εκείνη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τελικά κατάφερε να βγει από το λεωφορείο. Αμέσως μετά ενημέρωσε την ΕΛΑΣ και συνελήφθη ο 52χρονος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο οδηγός του ΟΟΣΑ βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο στο τέρμα της γραμμής Β12 με κλειστές τις πόρτες, ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν και η 53χρονη γυναίκα. Ο οδηγός την πλησίασε και άρχισε να την χαϊδεύει και να τις κάνει ανήθικες προτάσεις, ενώ στη συνέχεια, αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα.

Η γυναίκα αντέδρασε έβαλε τις φωνές ζητώντας τα στοιχεία του και έτσι σταμάτησε να προσπαθεί να τη γδύσει. Αμέσως μετά ο οδηγός ξεκίνησε το δρομολόγιό του και άφησε σε μια στάση το θύμα του. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ εκείνος εκτελούσε ακόμα ένα δρομολόγιο αστυνομικοί τον εντόπισαν και αφού του έκαναν σήμα να σταματήσει, του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα με βάση τη μαρτυρία της γυναίκας αλλά και των όποιων στοιχείων κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί σχηματίστηκε δικογραφία κατά του οδηγού, ο οποίος οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα