back to top
30.8 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

30.8 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Ο ισραηλινός στρατός απέσυρε σχεδόν όλες τις χερσαίες δυνάμεις – πλην μιας ταξιαρχίας αρκετών χιλιάδων στρατιωτών – από το Χαν Γιουνίς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Στην σχετική ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται εάν έχει αλλάξει ο στρατηγικός στόχος , για εισβολή στη Νότια Γάζα, προκειμένου να εξαλειφθεί οριστικά η Χαμάς. Στο μεταξύ, νέος γύρος συνομιλιών για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας προετοιμάζεται στη Αίγυπτο, με ταυτόχρονη απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων. 

“Ψήφος στη ΝΔ στις ευρωεκλογές σημαίνει “ναι” στη σιγουριά, στη σταθερότητα και την πρόοδο της πατρίδας”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας τις εργασίες του 15ου Συνεδρίου του κόμματος του, 

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τις ευρωεκλογές ως πολιορκητικό κριό για να κλονιστεί η πολιτική σταθερότητα στη χώρα ενώ το ΠΑΣΟΚ του κ Ανδρουλάκη έχει επιλέξει να βάψει το κόμματου με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο κ Μητσοτάκης, ενώ κοιτώντας  προς τα δεξιότερα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε κάποιοι εμπορεύονται την πίστη και τον πατριωτισμό”.

Την ομιλία του πρωθυπουργού σχολίασε το ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό της ακρίβειας, των μεγάλων σκανδάλων, της αδιαφάνειας και των υποκλοπών, της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, ο οποίος μπροστά στον πανικό του κουνά το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντας του λαϊκισμό», αναφέρει η σχρτική ανακοίνωση..

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ μιλώντας στην ΚΕ του κόμματό του καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια εξουσία αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας, ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι κάθε φορά που είναι σε δύσκολη δηλώνει παρόν και πετάει στην μπάλα στην κερκίδα. Ο κ Ανδρουλάκης, ανακοινώνοντας τα 34 πρώτα ονόματα υποψηφίων έθεσε ως εκλογικό στόχο για τις ευρωεκλογ

Οι 34 πρώτοι υποψήφιοι για το ευρω φηφοδέλτιο ανακοινώθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του κόμματος Ενώ έθεσε ως εκλογικό στόχο τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές.

«Όσο οι δημοσκοπήσεις σβήνουν το … όνειρο του κυρίου Ανδρουλάκη για να ξεπεράσει στις Ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόσο χάνει και την ψυχραιμία του».. Απέναντι στις άναρθρες κραυγές του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσεις, πρόγραμμα και σχέδιο που μπορούν να δώσουν διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών σχολίασε το γραφείο τύπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εντατική του Αττικόν νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης πρώην σύντροφου του, Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Τα ξημερώματα εντοπίστηκε λιπόθυμος στον θάλαμο του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται, με σημάδια στο λαιμό. Φέρεται ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 

Ξεκινά σήμερα η αποστολή εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ, σε περίπου 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Ο  φόρος μπορεί να εξοφλείται σε 11 μηνιαίες δόσεις, από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τον Φεβρουάριο. 

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικλων Λασίθιου Κρήτης ο φερόμενος ως κύριος ύποπτος για την μεγάλη πυρκαγιά χθες στην περιοχή Μαύρο Κόλυμπο στο Λασίθι.

Σε επιφυλακή από σήμερα έως και την Τρίτη η πυροσβεστική εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων σε συνδυασμό με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε Πελοπόννησο, Αττική, Στερεά Ελλάδα, Κρήτη, Βόριο και Νότιο Αιγαίο.

Εκτός λειτουργίας  και σήμερα ο σταθμός του Μετρό «Πειραιάς», λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 4η αγωνιστική των Play Offs της Σούπερ Λιγκ, παίζουν: 

Σε μια ώρα: 5 Λαμία-Ολυμπιακός. 

Επτά και μισή Άρης-Παναθηναϊκός και στις Οκτώ και μισή: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.   

Και ο καιρός…   

Νεφώσεις στην Αττική με πιθανότητα τοπικών βροχών ή και μπόρας τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 22,5 βαθμοί.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα