back to top
31.5 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

31.5 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Κέρδισε και προκρίθηκε ο Άρης

Διαβάστε επίσης

Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1, ο Άρης άφησε εκτός Κυπέλλου τον ΟΦΗ, του οποίου επιβλήθηκε 2-0 στο Ηράκλειο περνώντας στα προημιτελικά.

Γκάμα και Καμαρά πέτυχαν τα γκολ των «κίτρινων», με τους Κρητικούς να παίζουν με δέκα στο δεύτερο 45λεπτο λόγω αποβολής του Μεγιάδο στο 44’.

Στο 44’ ο Μεγιάδο χτύπησε με τις τάπες τον Καμαρά στη γάμπα και, αρχικά δέχτηκε κίτρινη κάρτα, ωστόσο στη συνέχεια ο Τσακαλίδης είδε τη φάση και αποφάσισε να τον αποβάλλει, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο τους Κρητικούς.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο, με τον Μαρινάκη να κάνει χέρι και να παραχωρεί πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Γκάμα για να κάνει το 1-0 στο 49’.

Στο 81’, όταν ο Καμαρά σκόραρε σε τετ α τετ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Καμάου (63’ Λάμπρου), Τοράλ (68’ Κοροβέσης), Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης (63’ Γιάννου), Καστάνιος (63’ Στάικος).

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ (64’ Ματίγια), Ιτούρμπε (64’ Λούμορ), Καμαρά (85’ Μαρμαρίδης), Γκάμα (75’ Μπεναλουάν).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα