back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Η ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική δημιούργησε τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα που δείχνουν σταδιακά να αποκαθίστανται .

Δέκα  νεκροί και 73 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου με 362 επιβάτες στην περιοχή Τσορλού της Τουρκίας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας. Στο σημείο πολλά ασθενοφόρα και οι ένοπλες δυνάμεις. Για δύσκολη επιχείρηση λόγο λασπωμένου εδάφους κάνουν λόγο οι αρχές. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιριμ απαγόρευσε προσωρινά δημοσιεύσεις σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα, μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.

Τέσσερα από τα 12 παιδιά απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης η επιχείρηση απεγκλωβισμού των υπόλοιπων 8 παιδιών και του προπονητή τους θα συνεχιστεί 8 το πρωί τοπική ώρα, 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας. Υπό στενή ιατρική παρακολούθηση το ένα από τα τέσσερα παιδιά

Τραγωδία στην Αργυρούπολη όπου 14χρονο αγόρι έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του. Το αγόρι που βρήκαν οι γονείς του απαγχονισμένο , φέρεται να δεχόταν bullying από συμμαθητές του στο σχολείο, σύμφωνα με σημείωμα που άφησε κατονομάζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Αυστηρά μηνύματα από Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον προς την Αθήνα για τήρηση των δεσμεύσεων της συμφωνίας του Eurogroup.
Αυτοκαταστροφική μια ενδεχόμενη αναστολή του μέτρου για τις περικοπές των συντάξεων προειδοποιεί ο επικεφαλής του Euroworking Group Χανς Φάιλμπριφ.

Το νομοσχέδιο “Κλεισθένης” ενισχύει τη διαφάνεια, τη και τη συμμετοχή δήλωσε στον Α984 ο Πάνος Σκουρλέτης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μπει από την πίσω πόρτα στους δήμους».. ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Διάταγμα για την απόλυση 18.000 δημοσίων υπαλλήλων και το κλείσιμο 3ων εφημερίδων και ενός τηλεοπτικού σταθμού υπέγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες πριν την αυριανή ορκωμοσία για την ανανέωση της Προεδρικής θητείας του.
Στην αυριανή τελετή θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Κομισιόν, ο Επίτροπος Μεταναστευτικής πολιτικής, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Την πρόσκληση της Τουρκικής Προεδρίας αποδέχθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως εξηγεί με ανάρτηση το τουίτερ “θεωρεί μείζονος σημασίας ζήτημα τη διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία, ιδιαίτερα όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί, βρίσκονται άδικα στις φυλακές της Αδριανούπολης”.

Πρεμιέρα αύριο των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Σε λειτουργία ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 1520, για καταγγελίες παραπλανητικών ή πλασματικών εκπτώσεων

Αθλητισμός

Γαλλία-Βέλγιο και Αγγλία-Κροατία είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Μουντιάλ. Την Τρίτη 10 Ιουλίου ο πρώτος ημιτελικός, την Τετάρτη ο δεύτερος. Την ερχόμενη Κυριακή, στο μεγάλο φινάλε της διοργάνωσης θα ανακηρυχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται αύριο στην Αττική. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ. Θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα