back to top
17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στην ήττα με 4-0 από τη Γκενκ

Διαβάστε επίσης

Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Γκενκ σε φιλικό αγώνα που έδωσε στο Βέλγιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ κακοί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς από το 25’ και έπειτα η βελγική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση.

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν οι κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού, ενώ τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές να είναι αποκομμένοι μεταξύ τους.

Ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε για τον Ολυμπιακό με τον Μαρτίνς να μην κάνει δοκιμές αλλά να βλέπει την ομάδα του να δέχεται τέσσερα γκολ, τους αντιπάλους να έχουν δύο δοκάρια (το ένα χαμένο πέναλτι) αλλά κι αρκετές φάσεις για να διευρύνουν το σκορ. Τι θετικό μπορεί να κρατήσει ο Πορτογάλος από το συγκεκριμένο φιλικό; Πιθανότατα τίποτα.

Ομως το γεγονός ότι η… κάμπανα ήχησε νωρίς στην προετοιμασία μόνο καλό μπορεί να κάνει στους «ερυθρόλευκους».

Γκολ: 30′ & 66′ πεν. Τροσάρντ, 34′ Μαλινόφσκι, 76′ Ζεγκρόβα .

ΓΚΕΝΚ (Φιλίπ Κλεμέν): Βούκοβιτς, Ουρόνεν, Ντεβάεστ, Αϊντόο, Μαέλε, Μπέργκε, Μαλινόφσκι, Ποζουέλο, Τροσάρντ, Ζεγκρόβα, Σαμάτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρος Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46′ Ανδρούτσος), Φορτούνης (80′ Κούτρης), Χριστοδουλόπουλος (80′ Χατζισαφί), Φετφατζίδης (46′ Ποντένσε), Γκερέρο (80′ Ανσαριφάρντ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα