back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φ. Κουβέλης: «Προσέρχομαι με πλήρη συνείδηση των καθηκόντων μου»

Διαβάστε επίσης

Με ευχαριστίες και μεγάλη δόση συμπάθειας πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας η παράδοση – παραλαβή από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Φώτη Κουβέλη.

Και οι δυο τους αναφέρθηκαν στην έξοδο της χώρας μας από τα μνημόνια, ενώ ο απερχόμενος υπουργός κάνοντας τον απολογισμό του έργου του δήλωσε περήφανος για τα όσα πέτυχε και έτοιμος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

«Όταν μου ανατέθηκε να αναλάβω το υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας είχα προβληματιστεί γιατί ήταν τομέας στον οποίο δεν γνώριζα. Κάθισα και αφουγκράστηκα με πάνω από 150 φορείς μαζί με τους συνεργάτες μου για να βρουμε λύσεις στα προβλήματα. Προσπαθώ πάντα να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού όπου και αν με βάλει να αναλάβω έργο», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Από την πλευρά του, ο νέος υπουργός Φώτης Κουβέλης, διευκρίνισε πως «όταν ο πρωθυπουργός μου έδωσε την θέση του υπ. Ναυτιλίας μου είπε ότι αυτό το υπουργείο μετέχει αποφασιστικά στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ). Προσέρχομαι με πλήρη συνείδηση των υποχρεώσεων», διευκρίνισε υποστηρίζοντας ότι θα ακολουθήσει την πορεία που αφήνει πίσω του ο πρώην υπουργός.

Σημειώνεται ότι μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, ο νέος υπ. Ναυτιλίας επισκέφθηκε το χώρο όπου βρίσκεται το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να παρακολουθήσει την επιχείριση κατάσβεσης.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα