back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μόνο τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός με Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην EuroLeague, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για την Basket League έχει ανεβασμένη ψυχολογία και στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες στην Euroleague, στον σημερινό αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στις 21:00-Novasports 1.

Οι “πράσινοι” θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους φορμαρισμένους τον τελευταίο καιρό Καταλανούς, ενώ θα βρουν απέναντι τους τον μέχρι πριν από λίγο καιρό συμπαίκτη τους, Κρις Σίνγκλετον. Γνωρίζουν όμως καλά πως δεν έχουν περιθώριο για νέα εντός έδρας ήττα, μετά από αυτήν από την Ζάλγκιρις την 4η αγωνιστική. Το ΟΑΚΑ θα πρέπει να γίνει και πάλι το “απόρθητο κάστρο” για τον Παναθηναϊκό εάν θέλει να κυνηγήσει την πρόκριση του στο Final 4.

Χωρίς προβλήματα ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Ο Ισπανός τεχνικός προβληματίζεται πολύ με τη συνεχιζόμενη αστοχία σε βολές και τρίποντα και περιμένει από τους παίκτες του βελτίωσει σε αυτούς τους τομείς από το πρώτο ημίχρονο όπου συνήθως έχουν τραγικά ποσοστά.

Στον αντίποδα η Μπαρτσελόνα έρχεται πλήρης και φορμαρισμένη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς μετρά πέντε σερί νίκες στην Ευρωλίγκα (5-2),  είναι μαζί με την Ρεάλ στην πρώτη θέση της ACB και δείχνει να μην θυμίζει πια το…φάντασμα των προηγούμενων ετών.

Διαιτητές του ματς θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα