back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Πετσίτης προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαβάστε επίσης

Υπό το βάρος των αποκαλύψεων γύρω από την πολυσχιδή δραστηριότητα του πάλαι ποτέ εμφανιζόμενου ως προνομιακού συνομιλητή συγκεκριμένων υπουργών της κυβέρνησης, καθώς και άλλων αξιωματούχων της αριστεράς, κ. Μανώλη Πετσίτη, το Μέγαρο Μαξίμου επιλέγει ως γραμμή άμυνας την τακτική της «αποκήρυξης» του, ώστε να μην «νομιμοποιήσει» στο δημόσιο διάλογο μια συζήτηση που αναδεικνύεται ως «σκάνδαλο» από τη Ν.Δ και τα φιλικά προς την ίδια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αρχικώς το Μέγαρο Μαξίμου υποστήριξε ότι η ανακίνηση της υπόθεσης του Μ. Πετσίτη εντάσσεται στον επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της Ν.Δ για να επιτευχθεί ευκαιριακά ένας «συμψηφισμός» με αφορμή την παραγγελία για την άσκηση ποινικών διώξεων σε στελέχη τραπεζών για τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων του παλαιού πολιτικού συστήματος. Ωστόσο όταν άρχισαν να έρχονται στο προσκήνιο και νέες πληροφορίες με πηγή προέλευσης την έρευνα της δικαιοσύνης και την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, το Μέγαρο Μαξίμου δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου έσπευσε να «αδειάσει» τον Μ. Πετσίτη σε σχέση με τις κατηγορίες που ο ίδιος καλείται να αντικρούσει ενώπιων των αρχών, αφήνοντας να εννοηθεί πως για την όποια δράση του ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος και δεν μπορεί να απολογείται για λογαριασμό ενός ιδιώτη η κυβέρνηση.

«Ο κ. Πετσίτης έκανε τις δικές του επιλογές και τράβηξε το δικό του δρόμο, από ένα σημείο και μετά υπάρχει και η ατομική ευθύνη και όλα ελεγχθούν, σχετίστηκε με επιχειρήσεις με τις οποίες η κυβέρνηση συγκρούστηκε ανοιχτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα