back to top
17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ της ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ

Διαβάστε επίσης

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 1.5 εκατομ. ευρώ για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική.

Η ΤΣΣΚΑ επανήλθε με νέα πρόταση για τον Μιλουτίνοφ, με τον Ολυμπιακό να απαντάει εκ νέου αρνητικά. Οι Ρώσοι πρόσφεραν 1.5 εκατομμυρίων για τον Σέρβο σέντερ, χωρίς όμως να υπάρχει θετική ανταπόκριση από τους ερυθρόλευκους.

Ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο έως το 2020, τα λεφτά που του προσφέρουν οι πρωταθλητές Ευρωπης  είναι πολλά, σχεδόν 2.5 εκατομμύρια ετησίως, αλλά αυτό δεν συγκινεί τον Ολυμπιακό, αφού δεν πρόκειται να τον δώσουν, ειδικά με μια τέτοια πρόταση.

Σύμμαχος της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη είναι πλέον και ο παίκτης, ο οποίος έχει αποφασίσει τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες να αποχωρήσει από την Ελλάδα, καθώς η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο που σε συνολικές απολαβές αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα επανέλθει η ΤΣΣΚΑ, κάτι που θεωρείται πιθανό, την ώρα πάντως που στον Πειραιά δεν θεωρούν απίθανο να προσπαθήσουν να τον ανανεώσουν πρόωρα με ανεβασμένες αποδοχές. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται καυτά στην υπόθεση του Σέρβου σέντερ για την παραμονή ή μη στον Ολυμπιακό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα