back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για ένα ιστορικό ρεκόρ η Κατερίνα Στεφανίδη

Διαβάστε επίσης

Ένα ακόμη μεγάλου ραντεβού έχει απόψε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ετοιμάζεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο την απόλυτη κυριαρχία της στο επί κοντώ κατακτώντας τη νίκη στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες.

Την απόλυτη κυριαρχία της στο επί κοντώ θα επιδιώξει να συνεχίσει η Κατερίνα Στεφανίδη, κατακτώντας τη νίκη στον τελικό της σειράς σειράς Diamond League. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετέχει στον τελικό της κορυφαίας σειράς αγώνων της IAAF που θα διεξαχθέι στις Βρυξέλλες, διεκδικώντας το τέταρτο διαδοχικό της διαμάντι.

Η Στεφανίδη ήταν η νικήτρια το 2016, το 2017, αλλά και το 2018 και θα επιχειρήσει ακριβώς το ίδιο και τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, αν καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια και το βράδυ της Παρασκευής, τότε θα γράψει ιστορία αφού θα γίνει η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Diamond League στο επί κοντώ. Μέχρι στιγμής η χρυσή Ολυμπιονίκης έχει τρεις νίκες όσες και η Γερμανίδα, Σίλκε Σπίγελμπεργκ (2011, 2012, 2013).

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έφτασε στον τελικό με την καλύτερη βαθμολογία και με φετινό ρεκόρ 4.83μ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα