back to top
19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Κ. Παπακώστα στην κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στον επικείμενο ανασχηματισμό, η πρόεδρος του κόμματος Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα, μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βουλή με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Οι δύο πλευρές πάντως δεν επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και διέψευσαν την ενδεχόμενη υπουργοποίηση της κ. Παπακώστα, ωστόσο η αναφορά της προέδρου του Ν.Ε.Ο. στο «προσκλητήριο του πρωθυπουργού» ερμηνεύεται ως έμμεση παραδοχή των σχετικών σεναρίων.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε: «Σήμερα συναντήθηκαμε. Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από την ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια». Και πρόσθεσε: «Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός. Εμείς δεν αλλάξαμε οι άλλοι άλλαξαν».

«Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και την δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων» σημείωσε η κ. Παπακώστα και κατέληξε: «Στόχος το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα