Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, συντρίβοντας με 5-1 τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τα πρώτα λεπτά είχαν στα χέρια τους τον έλεγχο και προηγήθηκαν μόλις στο 15ο λεπτό με τον Μακέντα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41′ διαμόρφωσε το 2-0, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια έχοντας «καθαρίσει» ουσιαστικά τον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση με την είσοδο του Τριάδη, αλλά δεν είχαν σωστή οργάνωση στο παιχνίδι τους, δεν μπορούσαν να βγάλουν φάσεις με συνέπεια να παραμένουν στο μηδέν. Στο 58′ ήταν η σειρά του Κουρμπέλη να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το 4-0 έκανε ο Ισνούα τέσσερα λεπτά αργότερα.

Ο Απόλλωνας μείωσε με τον Σικαμπάλα στο 67′, πριν ο Γιόχανσον διαμορφώσει το 5-1 στην εκπνοή του αγώνα.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 5-1
Σκόρερ: 15′, 41′ Μακέντα, 58′ Κουρμπέλης, 62′ Ινσούα, 90′ Γιόχανσον / 67′ Σικαμπάλα
Διαιτητής: Φωτιάδης
Κάρτες: Κάτσε / Κονέ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα (66΄ Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης (61΄ Στάικος), Κάτσε, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (77΄ Εμμανουηλίδης), Μακέντα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Γκίνο, Μπεντινέλι (46΄ Τριάδης), Κονέ, Ναδάλες, Σικαμπάλα, Τζανετόπουλος (70΄ Ντούρσο), Ζοάο Πέδρο ((63΄ Ακόστα), Ελ-Χέλβε.