back to top
18.3 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κόντρα ΝΔ – ΔΗΣΥ για τον ρόλο της αντιπολίτευσης – Ψηφίστηκε και απο τη ΝΔ το νομοσχέδιο για εταιρικούς μετασχηματισμούς

Διαβάστε επίσης

Πολιτική αντιπαράθεση ΝΔ – ΔΗΣΥ πυροδότησε η θετική ψήφος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς.

Η αρχή έγινε από τον εισηγητή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος κατηγόρησε με σφοδρότητα τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν κάνει αντιπολίτευση και ψηφίζει νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για υπαρξιακή αγωνία της ΔΗΣΥ και για ακατανόητη επιθετικότητα σε έναν άλλο πολιτικό χώρο» έκανε λόγο απαντώντας ο Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι όταν υπάρχουν θετικά νομοσχέδια πρέπει να τα ψηφίζουμε.

«Για κάποιον περίεργο αλλά σαφώς αντιληπτό λόγο, τον τελευταίο καιρό η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει στοχεύσει τη Νέα Δημοκρατία. Όταν λέει άσπρο η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ πρέπει να λέει μαύρο. Δεν μπορεί οι πολιτικές μας διαφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ να στρέφονται κατά της επιχειρηματικότητας», είπε ο κ Δένδιας.

Στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ των 75 βουλευτών κάνει αντιπολίτευση πολυτελείας με 2-3 βουλευτές.

Το νομοσχέδιο τελικά ψηφίστηκε απο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, παρών δήλωσε η ΔΗΣΥ και η Ένωση Κεντρώων και κατά ψήφισε το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα