back to top
24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σύνταγμα λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων

Διαβάστε επίσης

Σε κινηματογραφικό σκηνικό μετατρέπεται σήμερα και αύριο Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου η Πλατεία Συντάγματος, φιλοξενώντας τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered».

[su_slider source=”media: 76979,76980,76981,76982″ width=”1060″ height=”700″ title=”no”]

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στη Σταδίου (από την Αμερικής μέχρι το Σύνταγμα), στη Βασ. Γεωργίου Α’ και στην Πλατεία Συντάγματος από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

[su_slider source=”media: 76894,76895″ width=”1060″ height=”700″ title=”no”]

Αύριο Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Λ. Κρέτσος: Ισχυρό μήνυμα στην παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα

«Το γεγονός ότι η πιο κεντρική πλατεία της χώρας μπορεί να μετατραπεί σε ένα στούντιο σετ, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα», σχολίασε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην  ΕΡΤ.

Η Ελλάδα δεν έχει μόνο αναπτυξιακά και φορολογικά κίνητρα επιδότησης παραγωγής, αλλά έχει και την ικανότητα, να μπορούν να συνεργάζονται όλοι οι συναρμόδιοι φορείς».

Η ταινία

Η ταινία είναι βασισμένη σε ένα εξαντλημένο μυθιστόρημα του 1945 που έγραψε η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν.Πρόκειται για μια ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.  Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας. Η ταινία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα