back to top
24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Μαζική είναι η έξοδος για το Πάσχα με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών Κορίνθου. Στην Αττική οδό από κόμβο Κηφισίας και σε όλο το μήκος της μέχρι την έξοδο Ελευσίνας και στην λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

Το μποτιλιάρισμα συνεχίζεται από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Μέγαρα.

Καθυστερήσεις και στην άνοδο του Κηφισού από Περιστέρι μέχρι μεταμόρφωση.

Με πληρότητα που αγγίζει το 100% αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Συνολικά έχουν προγραμματιστεί πάνω από 42 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής. Παράλληλα για τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν προγραμματιστεί 32 δρομολόγια από τον Πειραιά.

Στο 100% η πληρότητα και στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων για δρομολόγια σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και της Ευβοίας.

Η κίνηση και στους δυο σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι, και μάλιστα αυξημένη κατά 20%, σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, Σοφοκλής Φάτσιος.

Με προσαρμογές στα ωράρια και με πιο αραιή κυκλοφορία θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα τις ημέρες του Πάσχα. Τα ειδικά δρομολόγια θα ισχύσουν έως και την Τετάρτη του Πάσχα. Όλες οι λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr.

Από τη μια μετά το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Αύριο Μεγάλο Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν 09.00 το πρωί με – 15.00 μετά το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη δε θα λειτουργήσουν λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Στην Τήνο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περάσει με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα. Χθες έδωσε το παρών στην ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης στη Μητρόπολη Αθηνών.

Στην Κέρκυρα για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εντός των τειχών θα παραμείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ απόψε το βράδυ θα παραστεί στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, όπου αναμένεται να κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με τα οποία η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε τελικώς από δύο μοτοσικλέτες. Όπως έχει γίνει γνωστό ο οδηγός της πρώτης μηχανής παρέσυρε την ηλικιωμένη , την εγκατέλειψε και αναζητείται ενώ ο δεύτερος μοτοσικλετιστής χτύπησε εκ νέου τη γυναίκα προκαλώντας τον θάνατό της και τον τραυματισμό του ιδίου.

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων, το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από ΙΧ, το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Πειραιώς.

Βάρκα, στην οποία επέβαιναν 33 μετανάστες, εντοπίστηκε τα ξημερώματα από φορτηγό πλοίο, σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης. Τα 33 άτομα μεταφέρθηκαν αρχικά στους Καλούς Λιμένες και αμέσως μετά, σε χώρο στο Ηράκλειο.

Φάκελο, ο οποίος απεστάλη από το Ηνωμένο Βασίλειο και περιείχε κοκαΐνη επιχείρησε να παραλάβει 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, με την αυτόφωρη διαδικασία. Οι συλληφθείς για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική αρχή.

Το βρετανικό αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα κέρδισε μια κοινοβουλευτική έδρα στη βόρεια Αγγλία σήμερα, προκαλώντας βαριές απώλειες για τους κυβερνώντες Συντηρητικούς και σηματοδοτώντας την έναρξη αυτού που θα μπορούσε να είναι μια σειρά από επώδυνα εκλογικά αποτελέσματα για τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν αργότερα φέτος.

Και ο καιρός: Γενικά αίθριος σήμερα Μ. Παρασκευή ο καιρός στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 26 βαθμούς Κελσίου. 25 βαθμοί στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα