back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2: Πλήρωσε ακριβά το λάθος του Μεριά

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Τότεναμ με 4-2 στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και την τελευταία αγωνιστική θα χρειαστεί απλή νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για να προκριθεί στους «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε της Τότεναμ για 45 λεπτά, σκόραρε δύο φορές με τους Ελ Αραμπί και Σεμέδο, αλλά ένα αδιανόητο λάθος του Μεριά στο 45+1, έβαλε την Τότεναμ στο παιχνίδι από το… πουθενά.

Ένα ακόμη από τον Βούλγαρο διαιτητή οδήγησε στην ισοφάριση και από εκεί και πέρα η ομάδα του Μουρίνιο εκμεταλλεύτηκε τα δώρα και πήρε τη νίκη με 4-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί (6′) και Σεμέδο (19′), αλλά το λάθος του Μεριά στο 45+1′ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μουρίνιο να μειώσει με τον Ντελε Άλι.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Χάρι Κέιν με δύο γκολ (50′, 77′) και ο Οριέ (73′) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πλέον νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Ερυθρού Αστέρα στο Φάληρο για να περάσει στους «32» του Europa League μέσω της τρίτης θέσης του γκρουπ, αφού Μπάγερν και Τότεναμ προκρίθηκαν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συνθέσεις:

Τότεναμ: Γκασανίγκα, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ρόουζ, Ντάιερ (29’ Έρικσεν), Γουίνκς, Άλι (82’ Ντομπελέ), Μόουρα (61’ Σισοκό), Σον, Κέιν

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (74’ Βαλμπουενά), Ποντένσε (78’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Ελ Αραμπί (85’ Γκερέρο).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα