back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρώτος τελικός για το Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”

Διαβάστε επίσης

Ο πρώτος τελικός μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο “Μελίνα Μερκούρη”, για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, το απόγευμα παρουσία και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στις 19.00-ΕΡΤ Sports, δεσπόζει στο αθλητικό πρόγραμμα της Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 6 τίτλους σε 8 διοργανώσεις. Oι «ερυθρόλευκοι» είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς, έναντι 29 του Παναθηναϊκού και σίγουρα ο τελικός έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλα δείχνουν πως υπάρχει αγωνιστική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε για τον πρώτο τελικό: “Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι τελικού στην έδρα μας και είναι ένα ωραίο ματς για να παίξουμε πολύ καλά. Επιτέλους μπαίνουμε στους μήνες που θα δίνουμε τέτοιου είδους παιχνίδια και η ομάδα θα είναι έτοιμη”.

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και ο μεγάλος στόχος είναι να πάρουν αποτέλεσμα που θα του δώσει αβαντάζ για τη ρεβάνς που εκτός απροόπτου θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αρχηγός αποστολής της ομάδας του τριφυλλιού θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα