back to top
22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος της ΕΚΤ

Διαβάστε επίσης

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επιβεβαίωσε ότι μέλος του προσωπικού νόσησε από τον ιό Covid-19 και ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας, λαμβάνει την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.

«Δεσμευόμαστε σε σεβαστούμε την ιδιωτικότητα του συναδέλφου μας τη δεδομένη στιγμή και θα λάβουμε όλα τα αναγκαία βήματα ώστε να διασφαλίσουμε την ευημερία του προσωπικού μας. Περίπου 100 συνάδελφοι που βρίσκονται στο στενό επαγγελματικό περιβάλλον με τον εργαζόμενο που αρρώστησε έχουν ενημερωθεί και, ως προληπτικό μέτρο, θα εργασθούν προσωρινά από το σπίτι. Η ΕΚΤ προχωρεί στην απολύμανση των χώρων γραφείων που ενδεχομένως να έχουν μολυνθεί», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΚΤ.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζονται τα προληπτικά μέτρα που έχει λάβει η κεντρική τράπεζα ώστε να αποτρέψει τη μετάδοση του κορονοϊού, όπως να περιορίσει τα επαγγελματικά ταξίδια, να διευρύνει τις εναλλακτικές της εργασίας από το σπίτι και να ματαιώσει ή αναβάλει συνέδρια και συσκέψεις. Η ΕΚΤ τη Δευτέρα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές της τηλεργασίας σε ευρεία κλίμακα, ζητώντας από το προσωπικό να δουλέψει από το σπίτι, χωρίς να διαταράσσεται η λειτουργικότητα και δραστηριότητες της ΕΚΤ.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα