back to top
17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με delivery φέτος το πασχαλινό τραπέζι

Διαβάστε επίσης

Ένα διαφορετικό Πάσχα περιμένει φέτος τους Έλληνες με τα περιοριστικά μέτρα να βρίσκονται σε ισχύ, και τα νοικοκυριά να ετοιμάζονται για λιτό εορτασμό της Ανάστασης στα σπίτια τους. Το μόνο που θα θυμίζει Πάσχα είναι οι μυρωδιές από τα ζαχαροπλαστεία που ήδη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες, ψήνοντας τσουρέκια, πασχαλινά κουλούρια και ετοιμάζοντας σοκολατένια αυγά.

Στις υπηρεσίες delivery καταφεύγουν τα ζαχαροπλαστεία της χώρας εν μέσω των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Οι ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείων, που βλέπουν το τελευταίο διάστημα τον τζίρο τους να πέφτει έως και 80%, προχωρούν σε αποφασιστικές κινήσεις για να σώσουν την πασχαλινή περίοδο στην οποία «πόνταραν» πολλά.

Πολλά ζαχαροπλαστεία ακόμη και συνοικιακά αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα με υπηρεσίες delivery προκειμένου να διευκολύνουν τους πελάτες τους.

Ήδη αρκετοί επαγγελματίες ενημερώνουν μέσω των social media για κατ’οικον παραδοση σοκολατένιων αβγών στα παιδιά, τσουρέκια και τα γλυκά των ημερών.

Αρκετές μεγάλες αλυσίδες πάντως, ήδη διαθέτουν υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης.

Ενδεικτικά τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, όπως ενημερώνουν μέσω της ιστοσελίδα τους, εξυπηρετούν με delivery αρκετές περιοχές στην Αττική αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Και η αλυσίδα Leonidas κάνει παραδόσεις delivery και μάλιστα έχει ήδη βγάλει τα πασχαλινά προϊόντα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Παραδόσεις κατ’ οίκον κάνει και η αλυσίδα Τερκενλής.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα