back to top
23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Από 25 Μαΐου οι εξεταστικές στα πανεπιστήμια

Διαβάστε επίσης

Από τις 25 Μαΐου έως τα μέσα Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του εξαμήνου στα πανεπιστήμια όλης της χώρας, όπως προέκυψε από την έκτακτη Σύνοδο των πρυτάνεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή και του υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη.

Όπως αποφάσισαν οι πρυτάνεις, τα μαθήματα συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν εξ αποστάσεως και κάθε πανεπιστήμιο μπορεί να προγραμματίσει την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου, με έναρξη των εξετάσεων από τις 25 Μαΐου και ολοκλήρωση της διαδικασίας έως και την 15η Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατά την ενημέρωση για την επαναλειτουργία των δομών της εκπαίδευσης είχε τονίσει ότι «το εαρινό εξάμηνο θα ολοκληρωθεί κανονικά μέσω τηλε-εκπαίδευσης». «Συνεχίζεται κανονικά η εξ αποστάσεως διδασκαλία, και με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθεί το ακαδημαϊκό εξάμηνο», ανέφερε η υπουργός Παιδείας σχετικά με τα Πανεπιστήμια. «Από την 25η Μαΐου, θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται διά ζώσης εργαστηριακές και κλινικές ασκήσεις» και πρόσθεσε ότι «οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν. Αναμένεται έκδοση οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής αναφορικά με πτυχές του τρόπου διεξαγωγής τους. Το ακαδημαϊκό εξάμηνο θα ολοκληρωθεί κανονικά».
Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα