back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Βουλή: Κόντρα Τζανακόπουλου-Λιβανού για τη Μαρφίν

Διαβάστε επίσης

Δριμύ «κατηγορώ» στην κυβέρνηση γιατί επιχειρεί «να ταυτίσει τις λαϊκές κινητοποιήσεις με περιστατικά ακραίας βίας, όπως αυτό της Μαρφίν»,εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής,ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ανοίξει μετά από τόσα χρόνια τον φάκελο της Μαρφίν, ο κ. Τζανακόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι η κίνηση αυτή σχετίζεται με τα κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα που προκαλεί η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και επειδή αυτή -όπως προέβλεψε-θα προκαλέσει μια εκρηκτική κατάσταση,επιχειρεί να ταυτίσει τις κινητοποιήσεις που έρχονται με περιστατικά ακραίας βίας.
Από την πλευρά της ΝΔ , ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Σπήλιος Λιβανός, διερωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να καταδικάσει δημόσια τους δολοφόνους της Μαρφίν. Επίσης, κάλεσε τον ομόλογο του από τον ΣΥΡΙΖΑ,να πάρει θέση για την ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα, που διετέλεσε υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα και ο οποίος ζητά να προσμετρηθούν στα θύματα του κορονοϊού και αυτά του λοκάουτ που επέβαλε η κυβέρνηση.
Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα