back to top
22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Απίστευτες απειλές» εναντίον της κατήγγειλε στην προανακριτική η Ξένη Δημητρίου

Διαβάστε επίσης

Απίστευτες απειλές, με ανορθόγραφα μηνύματα και μαφιόζικες μεθόδους κατήγγειλε πως δέχθηκε η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, κατά την έκτη κατά σειρά κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τους υπερασπίστηκε τους εισαγγελείς Διαφθοράς στην έρευνα τους, μεταξύ αυτών και την Ελένη Τουλουπάκη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πως η συνάντηση στη Βιέννη δεν ήταν στα πλαίσια δικαστικής συνδρομής και δεν υπήρξε κανένα στικάκι.

Για την επίσκεψη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο, η κ. Δημητρίου φέρεται να είπε πως δεν είναι ασυνήθιστο, σημειώνοντας σε ερωτήσεις μελών της Επιτροπής ότι την Τσικνοπέμπτη που μετέβη στον Άρειο Πάγο για το αντίγραφο της κατάθεσης των προστατευόμενων μαρτύρων είδε τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Κράνη να «χαριεντίζεται» όπως είπε με τον δικαστικό κ. Κατσιρώδη. Αργότερα – σύμφωνα με την κ Δημητρίου – είδε τον κ. Κράνη με μια δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απαντώντας σε ερωτήσεις του Κώστα Κυρανάκη από τη ΝΔ, ανέφερε:

– Σε κανένα έγγραφο των Αμερικανών δεν υπήρχε το όνομα του Αντώνη Σαμαρά

– Έχω συναντηθεί με τον κ. Βαξεβάνη στο γραφείο μου

Πηγές από την Επιτροπή ανέφεραν πως η κ. Δημητρίου κατέθεσε πως κατά καιρούς έχει συναντηθεί με αρκετούς δημοσιογράφους.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα