back to top
16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15.00

Διαβάστε επίσης

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν νωρίτερα στην ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος, ΘεσσαλονίκηςΑνέβασαν μήνυμα που μας καλεί να γνωρίσουμε τα όριά μας, με φόντο την τουρκική σημαία και τον Κεμάλ Ατατούρκ. Την ευθύνη ανέλαβε ο -σε μετάφραση- “κυβερνοστρατός της Τουρκίας”. 

Μία ακόμη σειρά από επιχειρήσεις επανεκκινούν τη δραστηριότητά τους από αύριο. Συγκεκριμένα από αύριο επαναλειτουργούν μπαρ, ίντερνετ καφέ, καφενεία, νυχτερινά κλαμπ, καταστήματα τυχερών παιχνιδιών και οι υπηρεσίες ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών, στις οποίες ωστόσο δεν επιτρέπεται ακόμα να διοργανώσουν εκδηλώσεις.  

Κλειστές θα είναι αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα σε Αθήνα και Πειραιά. 

Δύο άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας, συνελήφθησαν στο ΚΤΕΛ Αχαΐας, στην Πάτρα,  καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου δύο κιλά ηρωίνης  τα οποία είχαν μεταφέρει  μέσα σε βαλίτσα από την Αθήνα. 

Στο Λονδίνο, δεκατέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν  στη διάρκεια των χθεσινών αντιρατσιστικών διαδηλώσεων για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ ,ανακοίνωσε σήμερα η επικεφαλής της αστυνομίας της βρετανικής πρωτεύουσας. 

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι κυριακάτικες επιχειρήσεις καθαριότητας από τον Δήμο Αθηναίων. Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας  καθάρισαν και έπλυναν σήμερα δρόμους και πεζοδρόμια στην περιοχή του Νέου Κόσμου.  “Σταθερά και αδιάκοπα, η Αθήνα έχει μπει για τα καλά σε τροχιά καθαριότητας” αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προσθέτοντας ότι “για πρώτη φορά, γίνονται τόσο μεγάλες, τακτικές επιχειρήσεις φροντίδας του δημόσιου χώρου. Της γειτονιάς, της πλατείας, του πεζόδρομου”. “Είναι η τροχιά που ακολουθούμε με συνέπεια, επιμονή και θέληση να αλλάξουμε την Αθήνα”, καταλήγει ο κ. Μπακογιάννης.  

Στην αθλητική επικαιρότητα…    

Και τα σημερινά παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των Play Off: στις 7 και μισή ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και στις 9 και μισή ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Για τα Play Out, στις 7 και τέταρτο: Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης. 

 Και ο καιρός…   

Γενικά αίθριος στην Αττική. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα με πιθανότητα παροδικών βροχών. Θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα