back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ultimate Tennis Showdown: Ο Τιμ είναι ο 10ος παίκτης του τουρνουά

Διαβάστε επίσης

Ο Ντομινίκ Τιμ είναι τελικά ο τενίστας που συμπληρώνει τη δεκάδα, στο Ultimate Tennis Showdown, το πρώτο διεθνές τουρνουά τένις, στη μετά κορονοϊό εποχή, που διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου στις εγκαταστάσεις που διατηρεί στην νότια Γαλλία.

Όμως, ο Αυστριακός πρωταθλητής, που βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, θα χάσει τους πρώτους δύο γύρους της διοργάνωσης, καθώς έχει «δεσμευθεί» στον Νόβακ Τζόκοβιτς, προκειμένου να συμμετάσχει στην σειρά τουρνουά, που διοργανώνει ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης σε χώρες της βαλκανικής χερσονήσου.

Ο Τιμ θα «ενσωματωθεί» στο «Ultimate Tennis Showdown» στις 30 Ιουνίου, ενώ μέχρι τότε, την θέση του θα πάρει ο Γάλλος, Έλιοτ Μπενσετρίτ.

Στην διοργάνωση που αρχίζει αύριο (13/6), ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 6), θ’ αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον 33χρονο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ, Νο50 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Οι υπόλοιποι επτά τενίστες, που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, είναι ο Βέλγος Νταβίντ Γκοφέν (Νο 10 στον κόσμο), ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι (Νο 8), καθώς επίσης και οι Λούκας Πούιγ, Μπενουά Περ, ο Φελιθιάνο Λόπεθ, ο Αλέξάντερ Ποπίριν και ο Ντάστιν Μπράουν.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

Σάββατο 13 Ιουνίου

Γκοφέν-Μπερετίνι
Τσιτσιπάς-Γκασκέ
Περ-Μπράουν
Λόπεθ-Ποπίριν
Πούιγ-Μπενσετρίτ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα