back to top
24.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

24.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Χωρίς παράβολο η αντικατάσταση των αδειών οδήγησης που χάθηκαν στις πλημμύρες της Εύβοιας

Διαβάστε επίσης

Χωρίς να καταβάλλουν παραβόλο θα μπορούν οι πληγέντες της Εύβοιας να αντικαταστήσουν τις άδειες οδήγησης που χάθηκαν ή καταστράφηκαν κατά τις πλημμύρες στις 8 και 9 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρο 9 παρα. 2 της Υ.Α. 50984/7947/2013 (B’ 3056) για την έκδοση αντιγράφου άδειας οδήγησης, εκτός από τα παράβολα.

Όπως ξεκαθαρίζεται σαφώς στην εγκύκλιο, για να καταχωρηθεί η απαλλαγή από την καταβολή των παραβόλων, οι πληγέντες οφείλουν να καταθέσουν στην αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών μια «δήλωση απώλειας ή καταστροφής εντύπου άδειας οδήγησης» σε οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω δήλωση πρέπει να έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων ή απωλεσθέντων εντύπων αδειών οδήγησης μπορούν να υποβληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα