back to top
22.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

22.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τη NOVA

Διαβάστε επίσης

Η NOVA ανέβασε την πρότασή της στις επαφές της με τον Παναθηναϊκό και είναι πλέον πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία.

Μετά τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει τηλεοπτική στέγη στη NOVA. Μπορεί οι δύο ομάδες να ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα μέσω του PAOK TV και του Παναθηναϊκός TV, όμως όλα τα σενάρια πλέον είναι ανοιχτά, αφού η NOVA αποφάσισε να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της συμφωνίας.

Ο ΠΑΟΚ εδώ και μέρες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το συνδρομητικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ τις τελευταίες ώρες έχουμε ανατροπή δεδομένων και για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν το εγχείρημα του Παναθηναϊκός TV από το οποίο μεταδόθηκαν και τα τέσσερα φετινά φιλικά, ωστόσο η νέα πρόταση της NOVA μπορεί να φέρει ανατροπή. Οι πληροφορίες λένε πως οι άνθρωποι του συνδρομητικού ανέβασαν την προσφορά από τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ, στα 7 εκατομμύρια, κάνοντας τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να σκεφτεί πλέον πολύ σοβαρά την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού.

Πιθανότατα μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει οριστική εξέλιξη του ζητήματος, καθώς την Παρασκευή ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα