back to top
16.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

16.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Οι Αθηναίοι για τα νέα μέτρα: Αναγκαία για την προστασία της δημόσιας Υγείας

Διαβάστε επίσης

Επώδυνο αλλά αναγκαίο μέτρο χαρακτηρίζει ο κόσμος ενδεχόμενη επέκταση στην χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους και στην Αττική. Η συντριπτική πλειοψηφία, σε ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84, τάσσεται υπέρ της μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Υπάρχουν ωστόσο και ορισμένοι που θεωρούν υπερβολικό να φορά ο κόσμος μάσκα σε όλους τους εξωτερικούς χώρους τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει στοχευμένα, όπως για παράδειγμα έξω από νοσοκομεία ή από σχολεία.

Κάποιοι από τους ερωτηθέντες πολίτες δήλωσαν ότι φορούν ήδη μάσκες σε εξωτερικούς χώρους για λόγους προστασίας θέλοντας να δείξουν ότι συμφωνούν απόλυτα με πιθανή επιβολή του μέτρου στην Αττική.

Ορισμένοι άλλοι χαρακτήρισαν επώδυνο να φορά ο κόσμος συνέχεια μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, τονίζοντας ωστόσο ότι θα εναρμονιστούν απόλυτα με τις αποφάσεις των επιστημόνων σε κάθε περίπτωση. Αυτό που φαίνεται από το ρεπορτάζ του 9.84 είναι ότι στην κοινωνία έχει περάσει πλέον το μήνυμα ότι « ποτέ δεν παίζεις με θέματα υγείας».

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα