back to top
18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Η λαϊκή αγορά Ζωγράφου στην εποχή του lockdown – Πλήρης τήρηση των μέτρων

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη είναι η κίνηση στην λαϊκή αγορά στην περιοχή του Ζωγράφου, με τους  παραγωγούς και τον κόσμο να τηρούν στο ακέραιο τα νέα μέτρα για τον κορονοίο.

Πάγκοι στις προβλεπόμενες αποστάσεις, αποστάσεις ασφαλείας από τους καταναλωτές, αυξημένη κίνηση χωρίς συνωστισμό και χρήση προστατευτικών μασκών από όλους. Αυτή είναι σήμερα η εικόνα σε μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές αγορές, στην περιοχή του Ζωγράφου. Στους πάγκους των παραγωγών υπάρχουν αντισηπτικά υγρά και προειδοποιητικές ταμπέλες για την τήρηση των αποστάσεων, με τους καταναλωτές σε πολλές περιπτώσεις να σχηματίζουν ουρές τηρώντας ωστόσο τις αποστάσεις ασφαλείας.

Στην λαϊκή αγορά υπάρχει επάρκεια προϊόντων, όπως μας δήλωσαν οι παραγωγοί με τις  τιμές να είναι προσιτές, όπως για παράδειγμα στα φρούτα της εποχής, τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια που πωλούνται στο 1 ευρώ το κιλό. Μπρόκολα και κουνουπίδια από 1.50 -1.80 ευρώ το κιλό.

Οι καταναλωτές δηλώνουν ότι συμφωνούν απόλυτα με τα νέα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης και εναρμονισμένοι με το σύστημα αποστολής μηνυμάτων στον πενταψήφιο αριθμό « 13033» για τις καθημερινές τους κινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πρόσφατα επιβλήθηκαν σε παραγωγούς της λαϊκής αγοράς στην Ηλιούπολη πρόστιμα ύψους 18.000 ευρώ,για μη τήρηση αποστάσεων και μη χρήση μάσκας, ενώ δόθηκε και αναστολή δραστηριότητας για 180 μέρες σε 12 πωλητές.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα