back to top
17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Super League: Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ δεσπόζει στα σημερινά ματς της 19ης αγωνιστικής

Διαβάστε επίσης

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται την Τετάρτη η εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Super League, με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, να ξεχωρίζει.

Δύο μόλις εβδομάδες μετά το εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωπες εκ νέου, αυτή τη φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ήδη πάρει διαφορά 12 βαθμών από τον Δικέφαλο θέλουν να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα και να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την απόσταση τους, στο δρόμο προς τον τίτλο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στοχεύει στη δέκατη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, με τους Ντρέγκερ, Κάιπερς, Λοβέρα και Μπρούνο να μένουν εκτός αποστολής, όπως και ο νεοαποκτηθείς Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει οποσδήποτε το «διπλό» για να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες μπορεί να έχει για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Εκτός πλάνων του Πάμπλο Γκαρσία έχουν τεθεί οι τραυματίες Κρέσπο και Μιχάι.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (15:00) διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Στις 17:15 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει νίκη για να επιστρέψει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα στη Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να θέλει τη νίκη για να προσπεράσει τη Λάρισα και να την αφήσει τελευταία στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Βόλος – Παναθηναϊκός (Novasports 1)

17:15 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)

17:15 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (Novasports 3)

19:30 Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα