back to top
28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Μ. Γκολφινοπούλου: Δεν είναι ωραίο ένας αθλητής να αγωνίζεται για ολυμπιακό μετάλλιο σε ένα άδειο στάδιο

Διαβάστε επίσης

Χωρίς την παρουσία θεατών από άλλες χώρες θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι. Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας αποφάσισε να μην επιτρέψει την παρουσία επισκεπτών από το εξωτερικό προκειμένου να αποτραπεί η διάδοση του κορονοϊού.

«Δεν είναι ωραίο ένας αθλητής να αγωνίζεται για ένα ολυμπιακό μετάλλιο σε ένα άδειο στάδιο, δεν τον ενθαρρύνει καθόλου ένα άδειο στάδιο» είπε στον Αθήνα 9.84 και στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, η Μαρία Γκολφινοπούλου, ανώτερο στέλεχος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που διαχειρίζεται τα δικαιώματα μετάδοσης των Ολυμπιακών αγώνων.

«Στην Ιαπωνία αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καραντίνα πολύ σκληρή και δεν μπαίνει κανένας ξένος στη χώρα» τόνισε, προσθέτοντας παράλληλα ότι «αυτό επηρεάζει πολλά πράγματα καθώς γύρω από τους ολυμπιακούς αγώνες κινείται ένα πολύ μεγάλο πλήθος. Εμπλέκονται περίπου 100 χιλιάδες άτομα» είπε χαρακτηριστικά.

Για την τηλεοπτική και ψηφιακή κάλυψη των Ολυμπιακών αγώνων τόνισε ότι «εξαιτίας της πανδημίας όλα γίνονται εξ αποστάσεως, με αποτέλεσμα ο όγκος δουλειάς να είναι πολύ μεγάλος γιατί επί της ουσίας δουλεύεις μια Ολυμπιάδα από την αρχή» 

Αναφορικά με την οικονομική ζημιά που έχει υποστεί το Τόκιο, λόγω της καθυστέρησης τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων εδώ και ένα χρόνο, η κ Γκολφινοπούλου εκτίμησε πως «ανέρχεται μέχρι στιγμής, στο 1 δις ευρώ και θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει τα 3 δις συνολικά» 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα