back to top
16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εξαδάκτυλος για συνωστισμό: Σφίγγεται το στομάχι μας – Τρείς αδυναμίες των self test

Διαβάστε επίσης

Εποχές προ κορονοϊού θύμιζε το Σάββατο η Ερμού, η οποία πλημμύρισε από Αθηναίους που εκμεταλλεύτηκαν το ότι τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και ο καιρός ηλιόλουστος, και προτίμησε το κέντρο της πόλης για τα ψώνια ή τη βόλτα του.

Οι εικόνες συνωστισμού προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς, με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο να λέει χαρακτηριστικά «Σφίγγεται το στομάχι μας, αυτό ακριβώς θέλαμε να αποφύγουμε για αυτό ακριβώς υπήρχε η πρόβλεψη για τρίωρα ραντεβού και για ραντεβού στα μαγαζιά».

Μιλώντας στο Open, ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε: «Φοβάμαι ότι η Μεγάλη Δευτέρα θα είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Κάνω έκκληση τις δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες ρυθμίσεις να μην τις εξαντλούμε. Αυτές οι εικόνες μετά από μερικές εβδομάδες θα αφήσουν αποτύπωμα. Προσπαθούμε να το αντέξουμε αυτό το άνοιγμα. Αυτή τη στιγμή οι κλίνες είναι σε πολύ υψηλό ποσοστό κατειλημμένες. Αν έχουμε περαιτέρω αύξηση για ανάγκη για νοσηλείες θα έχουμε και παράπλευρες απώλειες από ανθρώπους που δεν θα μπορούν να νοσηλευτούν».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα