back to top
19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέοι κάδοι απορριμμάτων στη Φωκίωνος Νέγρη

Διαβάστε επίσης

Σαράντα καινούργιοι επιδαπέδιοι κάδοι απορριμμάτων, χωρητικότητας 70 λίτρων τοποθετήθηκαν σε όλο τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη, σε αντίστοιχα σημεία όπου υπήρχαν οι παλιοί ή σε άλλα που δεν είχαν τοποθετηθεί ποτέ.

Παράλληλα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Αβραμίδης δήλωσε ότι αυτές τις μέρες τοποθετούνται περίπου 50 καινούργιοι επιδαπέδιοι κάδοι απορριμμάτων στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.

Είναι μεταλλικοί, γκρι κάδοι με ενσωματωμένη κλειδαριά για την αποφυγή της κλοπής ή της καταστροφής τους και η κατασκευή τους είναι τέτοια που τους προστατεύει από φθορές και έτσι αυξάνει το χρόνο ζωής τους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Αβραμίδης, μιλώντας στον 9.84, τόνισε ότι « το τελευταίο διάστημα ανανεώνεται ο αστικός εξοπλισμός όσον αφορά το κομμάτι της καθαριότητας. Επίσης, τοποθετούνται νέα καλαθάκια στο κέντρο της πόλης, στις γειτονιές της Αθήνας. Το τελευταίο διάστημα τοποθετήθηκαν 40 επιδαπέδιοι κάδοι σε μια εμβληματική πλατεία της πόλης, στην Φωκίωνος Νέγρη. «Επόμενη στάση», όπως προσθέτει ο κ. Αβραμίδης, είναι στο 3ο Δημοτικό διαμέρισμα, που τοποθετούνται επιδαπέδιοι κάδοι στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο. Πρόκειται για 45-50 καλαθάκια σε διάφορα σημεία».

Κώστας Κορέλλης

«Αυτά τα μικρά κομμάτια της ζωής στην πόλη, καταλήγει ο κ Αβραμίδης, «είναι στην ουσία ο πολιτισμός της καθημερινότητάς της. Είναι αυτά που συνήθως δεν μας απασχολούν αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο για να διατηρείται η Αθήνα καθαρή και αξιοπρεπής ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα