back to top
17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στη μνήμη του παιδιού της, καλυτερεύει τη ζωή άλλων παιδιών

Διαβάστε επίσης

Οι μαθητές δύο σχολείων, το ένα εκ των οποίων ειδικό, στα Γιαννιτσά Πέλλας έχουν την τύχη να κάνουν μάθημα σε δύο υπερσύγχρονα εξοπλισμένες αίθουσες, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, χάρη στη γενναία και με μεγαλείο ψυχής δωρεά μιας μητέρας, που αποφάσισε να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση των σχολείων της περιοχής, στη μνήμη του γιου της.

Η κα Αικατερίνη Ηλιούδη με καταγωγή από τα Γιαννιτσά δώρισε συνολικά, περίπου, 50.000 ευρώ για την καλύτερη φοίτηση των παιδιών της περιοχής.

«Με την σημαντική αυτή δωρεά της κα Ηλιάδη αναβαθμίστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν δύο αίθουσες σχολείων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό», αναφέρει στον Αθήνα 9.84, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας, Νικόλαος Αγγελίδης. «Μια αίθουσα υποδειγματικών διδασκαλιών σε ένα δημοτικό σχολείο με διαδραστικό πίνακα, υπολογιστές, βιβλιοθήκη, με κατάλληλους φωτισμούς νέα πατώματα και επίπλωση, άλλαξαν όλα. Επίσης στο ειδικό νηπιαγωγείο Γιαννιτσών δημιουργήθηκε μια αίθουσα ειδικής αγωγής και φυσιοθεραπείας, με κρεβάτια φυσιοθεραπείας, γερανούς για παιδιά με παραπληγίες και όλον τον σύγχρονο απαραίτητο εξοπλισμό.

«Η κα Αικατερίνη Ηλιούδη έκανε αυτή τη προσφορά στην μνήμη του γιου της και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα της πράξης της  ωστόσο εγώ το αναφέρω», προσθέτει ο κ. Αγγελίδης, «γιατί μετουσίωσε τον πόνο για το δικό της παιδί σε αγάπη για άλλα παιδιά και πιστεύω πως τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να γίνονται γνωστές και να αποτελούν πρότυπο για άλλους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν και να προσφέρουν. Η κα Ηλιούδη έχει ζήσει πολλά χρόνια και έχει εργαστεί ως μοδίστρα σε μεγάλους οίκους μόδας στο Παρίσι, έχει ανοιχτούς ορίζοντες και ένα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα».

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα