back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυξημένη η επιβατική κίνηση κατά 30% στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Φεύγει το πρώτο κύμα εκδρομέων

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη είναι από σήμερα η επιβατική κίνηση στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, με το πρώτο κύμα των εκδρομέων του Αυγούστου να εγκαταλείπουν το « κλεινόν άστυ».

Από το πρωί έχουν προστεθεί λεωφορεία σε όλα τα δρομολόγια της χώρας, με σκοπό να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό. Η κορύφωση των εκδρομέων του Αυγούστου, αναμένεται μετά τις 10 Αυγούστου, με τους υπεύθυνους των ΚΤΕΛ Κηφισού να έχουν μεριμνήσει και για επιπλέον πρόσθετα δρομολόγια.

Αυξημένη κατά 30% είναι η επιβατική κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού, συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, όπως δήλωσε στον 9.84 ο διευθυντής των ΚΤΕΛ Κηφισού, Παναγιώτης Βρεττός. Η αύξηση αποτυπώνεται σχεδόν σε όλα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να έχουν προστεθεί από το πρωί τρία επιπλέον λεωφορεία σε κάθε γραμμή της επαρχίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής υπάρχει επάρκεια εισιτηρίων σε όλα σχεδόν τα δρομολόγια. Ιδιαίτερα αυξημένη παρατηρείται η επιβατική κίνηση στα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ναύπλιο, Λευκάδα, Ξυλόκαστρο κ.α.

« Από τις 10 Αυγούστου, που αναμένεται κορύφωση της εξόδου των εκδρομέων του Αυγούστου, υπάρχει ήδη προγραμματισμός για την προσθήκη και άλλων δρομολογίων προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό», πρόσθεσε στον 9.84 ο διευθυντής των ΚΤΕΛ Κηφισού.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα