back to top
23.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

23.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΚΙΝΑΛ: Κανονικά οι εκλογές 5 και 12 Δεκεμβρίου επιβεβαιώνει με νέα της συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας

Διαβάστε επίσης

Επανέρχεται σταδιακά σε τροχιά εσωκομματικών διεργασιών το Κίνημα Αλλαγής μετά την αιφνίδια απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Σε σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας και Καταστατικού στην οποία μετείχαν και εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων επιβεβαίωσε εκ νέου την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας. Ως εκ τούτου δεν αλλάζει ο αρχικός προγραμματισμός της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε σήμερα 29 Οκτωβρίου με την συμμετοχή και των εκπροσώπων των υποψηφίων και ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι, οι Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος θα διεξαχθούν την 5η και 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.).

Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Εν τω μεταξύ, συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να εξετάσει τα επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη σκιά της αιφνίδιας απώλειας της Φώφης Γεννηματά. Τη σύγκληση της ΚΟ γνωστοποίησε με γραπτή δήλωση του ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Επιπλέον, στη δήλωση του ο κ. Κεγκέρογλου εισηγείται έως την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΌΚ, τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ό. και τα καθήκοντα Προέδρου της Κ.Ό., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο Γραμματέας της Κ.Ό (θέση που κατέχει ο ίδιος ο κ. Κεγκέρογλου) ενώ ως προς τα Κοινοβουλευτικά καθήκοντα αυτά να τα ασκούν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Τέλος, ο Κεγκέρογλου εισηγείται να συνεχίσουν ως έχουν οι αρμοδιότητες των Βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής.

 

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα