back to top
27.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

27.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα του στο ATP Finals

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει το βράδυ της Δευτέρας την προσπάθειά του στο ATP Finals, με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Η ώρα για το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς έφτασε για τους κορυφαίους οκτώ τενίστες της σεζόν, ανάμεσα στους οποίους είναι φυσικά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 23χρονος Έλληνας αρχίζει το βράδυ της Δευτέρας στις 22.00-COSMOTE SPORT 6 HD την προσπάθειά του στο ATP Finals στο Τορίνο με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα εδώ και καιρό και αυτός ήταν και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και εγκατέλειψε στον αγώνα του με τον Ποπίριν στο Paris Masters.

Το έργο του απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, ακόμα και απόλυτα καλά να είναι, μόνο ως εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάντοτε δίνει μεγάλες μάχες με τον Ρώσο, ο οποίος βρίσκεται στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Συνολικά, οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι επτά φορές με τον Τσιτσιπά να μετρά τέσσερις νίκες και τον Ρούμπλεφ τρείς. Ο 23χρονος Έλληνας ήταν εκείνος που πανηγύρισε στην τελευταία τους αναμέτρηση η οποία ήταν στον τελικό του Masters στο Μόντε Κάρλο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα