back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Οικονόμου: 25.000 νέα ραντεβού στην ηλικιακή ομάδα άνω των 60 ετών, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού

Διαβάστε επίσης

Τριάντα ώρες μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού είχαμε 25.000 νέα ραντεβού στην ηλικιακή ομάδα άνω των 60 ετών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς εάν μπορεί να εξετάσει η κυβέρνηση, εφόσον δει ότι το μέτρο αποδίδει στους άνω των 60, και το ενδεχόμενο καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού ή επέκτασης της υποχρεωτικότητας και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως η υποχρεωτικότητα είναι το έσχατο μέσο για να προχωρήσει κανείς στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης η οποία εκτιμάται και αξιοποιείται ανάλογα με την εξέλιξη και την δυναμική της πανδημίας.
“Η κυβέρνηση πήρε μία γενναία και υπεύθυνη απόφαση για την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της απόφασης αυτής, υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα υγειονομικά μέτρα που διέπουν τον τρόπο που λειτουργεί η χώρα στην πανδημία. Εδώ είμαστε τώρα, με αυτό τον τρόπο προχωρούμε και είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή ότι χρειάζεται να κάνουμε για την πανδημία να το κάνουμε”, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα