back to top
21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φερστάπεν: «Ο Τότο Βολφ μου έστειλε μήνυμα με συγχαρητήρια»

Διαβάστε επίσης

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, αποκάλυψε ότι το αφεντικό της Mercedes, Τότο Βολφ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του προχώρησε σε ενστάσεις, έστειλε μήνυμα προκειμένου να δώσει τα συγχαρητήριά του.

Ο 24χρονος Ολλανδός έδωσε στη Red Bull τον πρώτο της τίτλο από το 2013, στο Άμπου Ντάμπι την Κυριακή, όταν ξεπέρασε τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Mercedes, Λιούις Χάμλτον στον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

Η Mercedes δέχθηκε αρνητική απάντηση στις δύο επίσημες ενστάσεις της, αλλά έδειξε ότι σκοπεύει να προχωρήσει περαιτέρω το θέμα.

Ο Χάμιλτον και ο πατέρας του Άντονι έδωσαν συγχαρητήρια στον Φερστάπεν και τον πατέρα του Τζος μετά τον αγώνα, αλλά ο Βολφ ήταν… εξαφανισμένος.

«Ο Τότο μου έστειλε ένα μήνυμα με συγχαρητήρια για τη σεζόν και ότι άξιζα να την κερδίσω, οπότε ήταν πολύ ωραίο από μέρους του φυσικά», είπε ο Φερστάπεν, μιλώντας στους δημοσιογράφους με βιντεοκλήση.

«Ο Λιούις είναι ένας μεγάλος αθλητής γενικά. Ήρθε κοντά μου και με συνεχάρη και φυσικά πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο γι αυτόν με αυτό που συνέβη στον τελευταίο γύρο», πρόσθεσε.

«Αλλά δείχνει και τον σεβασμό που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον. Φυσικά είχαμε δύσκολες στιγμές σε όλη τη σεζόν, αλλά στο τέλος σεβόμαστε αυτό που κάναμε και πιέζαμε ο ένας τον άλλον στα άκρα όλη τη σεζόν. Ήταν πραγματικά απολαυστικός ο αγώνας εναντίον του.»

Ο Φερστάπεν χρειάστηκε να περιμένει μερικές ώρες για να απορρίψουν τις ενστάσεις, αλλά μετά ακολούθησε πάρτι με όλη την ομάδα, από μηχανικούς μέχρι τους ανθρώπους της τροφοδοσίας, να γιορτάζουν μέχρι το ξημέρωμα.

«Φυσικά όταν ξύπνησα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό. Μετάνιωσα ίσως για το τελευταίο ποτό», είπε ο Φερστάπεν. «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πονοκέφαλο αυτή τη στιγμή».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα