back to top
22.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

22.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός 2-4: Μαγική βραδιά για τους ερυθρόλευκους που βλέπουν τελικό στην OPAP Arena

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 της Άστον Βίλα και έκανε το πρώτο βήμα για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν απίστευτος και με μία ονειρική εμφάνιση έκανε χατ-τρικ.Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να ανοίγει το σκορ στο 17′ και να κάνει το 2-0 στο 29′. Η Άστον Βίλα αντέδρασε, με τον Γουότκινς να μειώνει στο 45+1′ και ο Ντιαμπί έφερε ισορροπία στο 52′.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες έδειξαν τεράστια αποθέματα και μέταλλο. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε το χατ-τρικ με πέναλτι στο 56′, με τον Έσε στο 67ο λεπτό να βάζει το τέταρτο γκολ για τους ερυθρόλευκους. Στο 84′ ο Ντόουγκλας Λουίζ έχασε πέναλτι και οι ερυθρόλευκοι πήραν το πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Η ρεβάνς στο κατάμεστο Καραϊσκάκης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 9 Μαΐου στις 22:00, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν κάνει ήδη το sold out.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Όλσεν, Κας, Κόνσα, Λανγκλέ, Ντιν, Μπέιλι (85′ Τζανιόλο), Μαγκίν, Λουίζ, Ρότζερς (74′ Ντουράν), Ντιαμπί (85′ Ιροεγκμπουνάμ), Γουότκινς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα (46′ Ρίτσαρντς), Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε (70′ Όρτα), Ελ Κααμπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα