back to top
18.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

18.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Β. Καπερνάρος: Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει σε αυτή τη χώρα

Διαβάστε επίσης

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Αθήνα 9.84, στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης και ανοίγει μια αγκαλιά αγάπης και ελπίδας στηρίζοντας το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και του Πατέρα Αντώνιου.

Στο πλαίσιο του Ραδιομαραθώνιου που διοργανώνει, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές, συγγραφείς και επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στηρίζουν την προσπάθεια του σταθμού της πόλης να βοηθήσει απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες σε ανάγκη.

Ο επικεφαλής της Δημιοτικής Παράταξης «Αθήνα, το σπίτι μας!», Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Αριστέα Γιάννου, δήλωσε:

«Ο Πατέρας Αντώνιος δεν επιτελεί απλά ένα κοινωνικό έργο, είναι ένας άγιος άνθρωπος. Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει σε αυτή τη χώρα και πρέπει όλοι μας να αγκαλιάσουμε με την ψυχή μας αυτή την προσπάθεια. Είναι ένα δέντρο που έχει βαθιές ρίζες και απλώνεται όλο και περισσότερο.

Πρέπει να στηρίξουμε αυτό το έργο με όλες μας τις δυνάμεις για να μεγαλώσει αυτό το δέντρο γιατί παράγει καλλιέργεια, εκπαίδευση, μόρφωση, πολιτισμό σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Προσωπικά θαυμάζω όσα κάνει αυτός ο άνθρωπος. Με τη δική μου οπτική, τον λέω άγιο, χωρίς εισαγωγικά. Ο κόσμος πρέπει να συμμετάσχει όσο μπορεί με όλες τις δυνάμεις της ψυχής του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα