back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Κατά των μέτρων που ανακοινώθηκαν για τα γήπεδα

Διαβάστε επίσης

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για την πληρότητα των γηπέδων δεν ικανοποιούν ούτε τον ΠΑΟΚ που θα μεταφέρει και τις ενστάσεις του στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Super League Interwetten.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι θα ήταν περισσότερο δίκαιο αλλά και εφαρμόσιμο ως μέτρο να επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων τουλάχιστον στο 30% ανά θύρα των γηπέδων.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι τα μέτρα αυτά δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση και στην ουσία τιμωρούν τους φιλάθλους που αποφάσισαν να εμβολιαστούν ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες των ομάδων τους.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αντιλαμβάνονται ότι η πανδημία μπορεί να καθορίσει πιο αυστηρά μέτρα για την πληρότητα των γηπέδων αλλά τονίζουν ότι θα ήταν πιο δίκαιο και εφαρμόσιμο να μειωθεί η παρουσία αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας των γηπέδων ανά θύρα. Έτσι και οι έλεγχοι θα ήταν ευκολότεροι και οι αποστάσεις θα τηρούνταν και το κυριότεροι θα μπορούσαν πλήρως εμβολιασμένοι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας να τα χρησιμοποιούν κανονικά.

Με την χωρητικότητα να μειώνεται στα 1000 άτομα στον ΠΑΟΚ παραδέχονται ότι, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, δεν μπορούν να βρουν δίκαιο τρόπο να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα