back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αττική Οδός: Σήμερα οι λεπτομέρειες για την καταβολή της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ

Διαβάστε επίσης

Σήμερα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για την καταβολή της αποζημίωσης των 2000 ευρώ στους εγκλωβισμένους της Αττικής οδού.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες θα προκύψουν από την συνάντηση που θα έχουν σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης με τους  επικεφαλής της εταιρείας Αττικές Διαδρομές η οποία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό. Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δηλώνει  ότι η καταβολή θα γίνει εγκαίρως ωστόσο ανακύπτει σειρά προβλημάτων,  όπως το αν η αποζημίωση αφορά το όχημα ή τους επιβαίνοντες, τι θα γίνει με τους επιβάτες ταξί ή τους εγκλωβισμένους υπαλλήλους – εργαζόμενους,  τα οχήματα των οποίων ανήκουν σε εταιρείες .

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε χθες ο ΣΚΑΪ η Τροχαία της Αττικής Οδού προειδοποιούσε από τις 10 το πρωί και πίεζε την διαχειρίστρια εταιρεία προκειμένου να κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των βαρέων οχημάτων στις εισόδους αυτής, αλλά εκείνη αρχικά δεν αποδεχτηκε την εισήγηση και τελικά έφτασε να ζητήσει από την Τροχαία τη διακοπή της κυκλοφορίας στις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Εκείνη την ώρα είχαν ήδη εγκλωβιστεί χιλιάδες και αναζητούσαν μάταια εξόδους διαφυγής.

Από την πλευρά της η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., με ανακοίνωσή της, «διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, και αναπαράγουν ενημερωτικά μέσα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρεία δεν το δέχθηκε».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα