back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τζανακόπουλος: Κατάρρευση του επιτελικού κράτους και του εμπνευστή του, κ. Γεραπετρίτη

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανοίγοντας την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, που κατέθεσε το κόμμα του.

Ο κ.Τζανακόπουλος, την ομιλία του οποίου παρακολούθησε και ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε την ομιλία του ζητώντας με εμφανώς ειρωνική διάθεση, συγγνώμη από τον πρωθυπουργό που ο ΣΥΡΙΖΑ του χάλασε ένα ακόμη ανέμελο τριήμερο. Αναφερόμενος στη διαχείριση της κατάστασης που προέκυψε από την πρόσφατη κακοκαιρία, μίλησε «για κατάρρευση του επιτελικού κράτους αλλά και του εμπνευστή του, του κ.Γεραπετρίτη, ο οποίος από δεξί χέρι του κ.Μητσοτάκη, έφτασε να είναι στο χέρι του υπόδικου, δήθεν δημοσιογράφου Μένιου Φουρθιώτη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χειραγωγείται πλέον από τις δημοσκοπήσεις, σχολίασε στην ομιλία του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Ιωάννης Μπούγας, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφεύγει στην καταστροφολογία και την ψευδολογία,ολισθαίνοντας στο πολιτικό περιθώριο.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα