back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Γερμανός γιατρός θα διενεργήσει τεστ Covid στον Όλαφ Σολτς στην επίσκεψή του στη Μόσχα

Διαβάστε επίσης

Γιατρός από τη γερμανική πρεσβεία στη Μόσχα θα διενεργήσει τεστ κορονοϊού στον Όλαφ Σολτς κατά την άφιξή του στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα γερμανική κυβερνητική πηγή, ενόψει της συνάντησης μεταξύ του Γερμανού καγκελάριου και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Σολτς βρίσκεται σήμερα στη Μόσχα σε μια αποστολή με υψηλό διακύβευμα σε μια προσπάθεια να αποτραπεί ο πόλεμος, με τον μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο της Ρωσίας στην Ευρώπη να προειδοποιεί για εκτεταμένες κυρώσεις στην περίπτωση που η Ρωσία επιτεθεί στην Ουκρανία.

Το τεστ PCR θα διενεργηθεί στο αεροσκάφος, που έχει ήδη προσγειωθεί στη Μόσχα, δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι η καγκελαρία έδωσε την ευκαιρία στη Ρωσία να αποστείλει κάποιον αξιωματούχο για να παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέρριψε την περασμένη εβδομάδα αίτημα του Κρεμλίνου να υποβληθεί σε ρωσικό τεστ για την COVID-19 όταν έφθασε για τη συνάντησή του με τον Πούτιν, προκειμένου η Ρωσία να μην αποκτήσει πρόσβαση στο DNA του Μακρόν, δήλωσαν στο Reuters δύο πηγές από το περιβάλλον του γάλλου προέδρου.

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα