back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γερμανία: Ένας άνδρας και μια γυναίκα βρέθηκαν νεκροί στο Αμβούργο – Υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας, εκτιμά η αστυνομία

Διαβάστε επίσης

Ένας άνδρας και μια γυναίκα βρέθηκαν νεκροί σήμερα στο Αμβούργο, ενώ πρόκειται όπως φαίνεται για υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης αυτής στη βόρεια Γερμανία.

“Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο με πολιτική βία”, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

“Το αντιμετωπίζουμε ως (μια υπόθεση) δολοφονίας-αυτοκτονίας βάσει αυτών που γνωρίζουμε. Η έρευνα συνεχίζεται”, πρόσθεσε.

Η αστυνομία της πόλης ανέφερε σε ανάρτησή της νωρίτερα στο Twitter ότι έχει αποκλείσει κάποιους δρόμους της πόλης στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών λόγω μεγάλης ανάπτυξης αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Focus Online έγραφε ότι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξαγόταν στο Αμβούργο μετά τον εντοπισμό στον δρόμο δύο ανθρώπων που έφεραν τραύματα από σφαίρες.

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει στις 2 το μεσημέρι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας . Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί το πλάνο άρσης των μέτρων που έχει ζητήσει η κυβέρνηση, με τους ειδικούς, υπενθυμίζεται, να έχουν εισηγηθεί να μην αρθεί κανένα μέτρο έως και την Πρωτομαγιά.

Ωστόσο η 2α Μαΐου θεωρείται ένα “ορόσημο” για την άρση της υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικών για πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους. Εκτός από τα πιστοποιητικά, αντικείμενο συζήτησης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τόσο η κατάργηση της μάσκας, όσο και η μείωση των τεστ.

Νωρίτερα (στις 12 το μεσημέρι) πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, με θέμα την έγκριση της τέταρτης δόσης εμβολίου, στους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες, ξεκινώντας ακόμη και από τους άνω των 60 ετών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα