back to top
22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Την προσπάθεια “χαρτογράφησης” της πορείας της κεταμίνης ξεκίνησε η 18η τακτική ανακρίτρια

Διαβάστε επίσης

Mε μεθοδικότητα και ταχύτητα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αξιοποιεί όλα τα δικονομικά μέσα για την ουσιαστική διερεύνηση προς κάθε κατεύθυνση της υπόθεσης της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Προς αυτή την κατεύθυνση η δικαστική λειτουργός έχει ξεκινήσει την προσπάθεια «χαρτογράφησης» της πορείας της κεταμίνης, ουσία που, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, οφείλεται ο θάνατος της πρωτότοκης κόρης της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου. Για το λόγο αυτό με έγγραφό προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) ζητείται να διαβιβαστούν στοιχεία σχετικά με το που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις. Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο της Πάτρας και αύριο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα