back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οικονόμου για Novartis: Οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις

Διαβάστε επίσης

«Όσο πλησιάζει η ώρα που οι βασικοί ενορχηστρωτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη, θα βλέπουμε τέτοια ξεσπάσματα από ορισμένους που με περίεργους συνειρμούς προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.  Έσυραν, κρέμασαν στα μανταλάκια δύο πρώην πρωθυπουργούς και συνολικά 10 πολιτικά πρόσωπα. Έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολλούς που θέλουν να μάθουν την αλήθεια».

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει, μετά από αναφορά του συνηγόρου της Ελένης Τουλουπάκη, πως στην επίσημη μετάφραση εγγράφων που αφορούν την υπόθεση Novartis, έχει απαλειφθεί από το κείμενο στα ελληνικά το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος είχε κατονομαστεί στο έγγραφο που είναι γραμμένο στην αγγλική.

«Μην ξεχνάτε, πως αυτή η κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα για αποζημίωση από την Novartis. Αυτά είναι τα πραγματικά δεδομένα, με αυτά κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν να απαντήσουν στην ελληνική κοινωνία για την σκευωρία», προσέθεσε.

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου, «η ελληνική Δικαιοσύνη διερεύνησε τα πρόσωπα που στοχοποίησε η τότε κυβέρνηση, με σκοπό να πλήξει την υπόσταση τους και να τους οδηγήσει στην φυλακή, χωρίς στοιχεία και με κουκουλοφόρους μάρτυρες. Η Δικαιοσύνη έψαξε το ζήτημα από χίλιες μεριές με όσα στοιχεία υπήρχαν. Η Δικαιοσύνη θα ψάξει τι έγινε με τις σκευωρίες, η χώρα αναζητά αποζημίωση από την Novartis».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επεσήμανε, απαντώντας σε ερωτήματα, πως «υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα για τα έγγραφα στα οποία πρέπει να αναφερθούμε, πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση, αλλά δεν δέχομαι ότι το Υπουργείο Εξωτερικών λέει ψέματα. Η μεγάλη εικόνα είναι η απόπειρα εμπλοκής πολιτικών προσώπων, που πλην ενός που εξετάζεται δικαστικά, δεν είχαν καμία σχέση».

Πηγή: ant1news.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα